Водещата на прогнозата за времето по Fox 2  Джесика Стар

...
Водещата на прогнозата за времето по Fox 2  Джесика Стар
Коментари Харесай

Водеща на Fox 2 се е самоубила днес, колегите и семейството ѝ са в шок

Водещата на прогнозата за времето по Fox 2  Джесика Стар се е самоубила на 35-годишна възраст. Това оповестиха нейни сътрудници. 

Новината за трагичната гибел на Джесика е била доказана от телевизионната станция в Детройт, за която тя работи. 
Талантливата водеща оставя брачен партньор и две дребни деца, добавя Блиц.



" Сърцата ни са разрушени, бяхме осведомени, че Джесика Стар е протегнала ръка на живота си ", написа в туитър колежката й Ейми Андрюс.

" Всички сме в потрес и не можем да повярваме, че подобен прелестен, ослепителен и образован човек към този момент няма да бъде измежду нас ", се споделя в формалното изказване на телевизионната станция. 



Все още не е известна повода Джесика да вземе решение за самоубийство. Първия си спор Джесика претърпява, когато чака дете през 2015 година. 

Три седмици преди термина тя получава писмо от нападателен фен, който я наскърбява на тематика тегло и пита дали няма да ражда слон и откровенно я приканва - не е ли време да излезете в отпуск по майчинство.

В предаване за дами Джесика споделя, че този случай е бил огромна контузия за нея. Но въпреки всичко надали тъкмо това е причина за самоубийството години по-късно. 

Дори и от изявленията на Джесика в обществените мрежи не излиза наяве да е страдала от меланхолия. На последната фотография, която тя разгласява в инстаграм на 31 октомври, са двете й деца, облечени като за Хелоуин.

Пак през октомври Джесика е претърпяла интервенция на очите, с цел да поправя визията си. Близките й разкриват, че се възстановявала тежко и мъчно и търсят в това и причина за моментна, психологична неустойчивост.



В последния си туит от ноември водещата написа до почитателите и приятелите си, че обратно на упованията, няма да се върне скоро на екран.

" Вчера беше ден на битка за мен, в действителност желаех да се върна, само че се нуждая от повече време, с цел да се възвърне. Моля ви, мислете за мен ", написа Джесика.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР